Bedrijfsevenementen

Om uw bedrijf te profileren is goede presentatie van groot belang op zowel het gebied van (jubileum)feesten, presentaties en beursstands. Wij denken graag met u mee en kunnen met onze ervaring een passende oplossing bieden voor uw project. 

Standbouw

Uw stand moet een eyecatcher worden op de beurs. Door goede belichting, een juiste grote en een goede positie van reclame materiaal is daarbij van belang. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door en maken een passend ontwerp. Verder bieden we nog extra service zoals het aanleveren van reclame materiaal en het opslaan van uw beursstand.

Presentatie

Om uw boodschap goed over te brengen tijdens een presentatie is professionele apparatuur en aandacht vereist. Wij bieden uw spraak en beeld apparatuur aan waarbij uw presentatie spat helder overkomt. Dit kan in combinatie met bediening en belichting. Hierdoor nemen wij het hele technische aspect uithanden.

Bedrijfsfeest

Heeft u met uw bedrijf iets te vieren? Wij kunnen uw evenement precies naar uw wensen aankleden, belichten en zorgen voor de juiste entertainment. Wij maken er een beleving van waarbij uw bedrijf de juiste aandacht krijgt.